en julefrokost med styr på stemningen
Når årets julefrokost skal afholdes, er det vigtigt, der er styr på stemningen, maden og ikke mindst cocktails.
Det er arrangementet, hvor man samles og fejrer året der gik. Hos Afkrog står vi til rådighed, når jeres julefrokost skal afholdes. Vi sørger for at sætte præcis den stemning, I ønsker; om det er en klassisk opsætning med gran og julekugler, eller et mere moderne winter wonderland tema med isskulptur og snelandskab. Hos Afkrog har I mulighed for fest og dans natten lang og kapacitet til store selskaber, da vi råder over 1000 kvadratmeter indendørsareal.
Nedenstående er der et forslag til, hvordan jeres julearrangement kunne se ud hos af/krog. Vi skræddersyr gerne jeres juleevent, om I ønsker live performance, DJ eller jule jazz.
Hvad I ønsker, skal I få. Glædelig jul fra Afkrog.
Eksempel på traditionel og moderne julemenuer.
Traditionel julemenu serveres som buffet
Gammeldags modnet sild i vadouvan karry med æg, kapers og rødløg.
Cremet peberrodssild med æbler, radiser, limeskal og persille
Fiskefrikadeller med citron, hjemmerørt remoulade og dildsyltede agurker.
Laks og rejer med urter, asparges og dildcreme.
Hønsesalat med sprød bacon og ristede svampe.
Langtidsstegt ribbensteg med sprød svær og hjemmelavet rødkål med julekrydderier.
Confiteret and med julesalat og marinerede bær.
Brød og smør
Dessert: Ris a’la mande med portvinssyltede kirsebær
Moderne julemenu serveres som buffet
Kryddersild med ristede boghvedekerner, syltet rødløg, balsamicobagte rødbeder og cremefraichedressing.
Misomarineret laks med purløgsemulsion, mandler, wakame tang og frisk purløg.
Torskerillette med rejer, mango, chili og wasabi.
Røget and med appelsinmarineret spidskål, valnødder og dild.
Rørt kalvetatar med trøffelmayo, syltede cherrytomater og pastinakchips.
Teriyakiglaseret kronhjort carpaccio med estragoncreme, syltede svampe, øko krystal og hasselnødder.
Langtidsbraiseret sortfodsgris med puffede svær, syltet sortkål og honningbagte rodfrugter.
Brød og smør
Dessert: Mandelcrumble med ris a’la mande skum og kirsebærsauce.
18:00: Velkomstdrink
18:30: Vi byder velkommen og introducerer kort faciliteter, menu og den frie bar.
18:45: Gæsterne bedes sætte sig til bords.
19:00: 1. Servering.
20:00: 2. Servering.
21:15: Desserten serveres med kaffe, the og portvin.
22:00: DJ’en går på og festen begynder!
02:00: Tak for i aften.
*Programmet er vejledende, da afvikleren vil sørge for, at retterne kører efter gæsternes timing. Dvs. tager hensyn til hvor hurtigt eller langsomt gæsterne spiser og hygger.
*Programmet er vejledende, da afvikleren vil sørge for, at retterne kører efter gæsternes timing.
Dvs. tager hensyn til evt. taler og lign og hvor hurtigt eller langsomt gæsterne spiser og hygger.